fysiotherapie

Fysiotherapie

fysiotherapie

De fysiotherapeut is de kenner van het bewegingsapparaat. Hij is in staat om allerlei klachten te onderzoeken en te behandelen. Voor zijn therapeutisch handelen maakt hij gebruik van massage, oefentherapie en fysische techniek. (dit laatste is het gebruik maken apparatuur waarmee stroom-, of geluidprikkels worden toegediend.

Het werkterrein van een fysiotherapeut is zeer uitgebreid. Hij is inzetbaar in alle facetten van de gezondheidszorg zoals; ziekenhuizen (polikliniek en kliniek), revalidatie centra (o.a. RCA), geriatrie (o.a. verzorgings- en verpleeghuizen), kinderfysiotherapie, particuliere praktijk.

arrow Meer informatie over fysiotherapie
voor het bedrijfsleven?

Na zijn opleiding tot fysiotherapeut kan hij zich ook gaan verdiepen of specialiseren in verschillende richtingen; zoals bijv manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en vele anderen.

Plexus Uithoorn behoort tot een van de opleidingpraktijken van de opleiding voor fysiotherapie in Amsterdam en Utrecht. Dit houdt in dat wij regelmatig toekomstige fysiotherapeuten een stageplek aanbieden zodat zij het vak kunnen leren.

De fysiotherapeut zal na anamnese gegevens een onderzoek doen en uit beide gegevens een op de patiënt afgestemd behandelplan maken.

Wilt u meer weten wat Plexus Uithoorn voor u kan betekenen voor uw gezondheid? Ga dan naar onze contactpagina voor meer informatie.

actueel quicknavigatie
actueel quicknavigatie
nek
schouder
hoofdpijn
rug
knie
diabetes
RSI
Obesitas
actueel quicknavigatie
copyright trans below trans copyright