0297 - 53 27 49

info@plexusuithoorn.nl

Tarieven

Vergoedingen en tarieven

Plexus Uithoorn is sinds jaren een Pluspraktijk en heeft hierdoor ook met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. De aanvullende verzekering vergoed de behandelingen voor fysiotherapie en manuele therapie en oefentherapie Afhankelijk van uw type polis bij uw zorgverzekeraar wordt er een aantal behandelingen of bedrag vergoed voor fysiotherapie , manuele therapie en/of oefentherapie.

Check eerst zelf goed uw polis en kom niet voor onverwachtse kosten.

 

Chronische lijst

Sommige aandoeningen komen voor op of vallen onder de chronische lijst. Hiervoor gelden andere regels bij zorgverzekeraars. Niet iedereen en niet alle aandoeningen komen hiervoor in aanmerking. Check dit dan ook bij uw verzekering.
Voorbeelden van chronische lijst zijn bijvoorbeeld; voorste kruisband operatie of een frozen shoulder wel met verwijzing van een specialist.

Vanaf de 21ste behandeling wordt er dan vergoed uit uw basisverzekering, de eersteĀ 20 behandeling moet u zelf betalen, of er kan nog een deel vergoed worden uit uw aanvullende verzekering. Dit heeft te allen tijde effect op uw eigen risico. Informeer dit bij uw zorgverzekeraar!

Plexus Uithoorn | info@plexusuithoorn.nl | 0297 - 53 27 49