diabetes
diabetes

Het grootste probleem van suikerziekte of te wel Diabetes Mellitus is het onvermogen van het lichaam om de suiker spiegel in het bloed te reguleren. Suiker wordt gebruikt als energie, dit kan direct of indirect wanneer het wordt opgeslagen in speciale depots in het lichaam.

Wat kan hieraan gedaan worden?
Genezen kan niet, maar het is wel mogelijk om het lichaam te leren weer efficiënt om te gaan met het ge- en verbruiken van suiker (energie).

Hoe kunnen wij u hierbij helpen?
Uit recent wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat doormiddel van specifieke training en een gestructureerd voedingspatroon het lichaam weer beter leert wanneer er energie wordt toegediend en hoe deze verbruikt kan worden.

Plexus heeft hiervoor een speciaal trainingsschema ontworpen, die voldoet aan de meest recente richtlijnen ten aan zien van training bij Diabetes. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van een van de voedingsdeskundige / diëtistes, die specifiek zijn opgeleid in het begeleiden van mensen met diabetes.

Naast training en voeding is educatie belangrijk in de strijd tegen Diabetes. Daarom wordt er van Plexus uit getracht zoveel mogelijk in contact te treden met de behandelend specialisten, om zo in team verband u zo goed mogelijk te ondersteunen.

De ervaring leert door het volgen van dit programma u instaat bent om controle te krijgen en houden over uw eigen functioneren. Want: Wij weten wat het is om weer vertrouwen in je lichaam te krijgen!

Wilt u meer weten wat Plexus Uithoorn voor u kan betekenen voor uw gezondheid? Ga dan naar onze contactpagina voor meer informatie.

actueel quicknavigatie
actueel quicknavigatie
nek
schouder
hoofdpijn
rug
knie
diabetes
RSI
Obesitas
actueel quicknavigatie
copyright trans below trans copyright