hoofdpijn
hoofdpijn

Vele mensen hebben geregeld te maken met terugkerende hoofdpijn of migraine. Ondanks dat deze hoofdpijn de kwaliteit van leven soms aanzienlijk vermindert wordt toch niet of nauwelijks serieus op een breed vlak gehandeld. Plexus Uithoorn maakt gebruik van een aantal disciplines bij hoofdpijnklachten. Naast de reguliere fysiotherapie wordt hier nauwgezet manueel therapeutisch onderzocht. Na dit onderzoek kan er veelal met zekerheid worden gemeld of behandeling zin heeft. Ook die hoofdpijn of migraine die zijn oorzaak niet in het bewegingsapparaat (lees nek) heeft kan over het algemeen positief worden beïnvloed. Dit houdt dan over het algemeen in dat de frequentie van voorkomen en de hevigheid van de individuele aanvallen duidelijk verminderen.

Behalve bovengenoemde therapieën wordt bij Plexus Uithoorn in benodigde gevallen de hulp ingeroepen van Mensendieck (specifiek voor ontspanningstherapie), osteopathie e/o een psycholoog voor coaching. Ook van specifieke training in onze fitnesszaal en onder onze begeleiding wordt vaak gebruik gemaakt. Daarnaast werken wij samen met uw huisarts en een dr Couturier, neuroloog gespecialiseerd in alle hoofdpijnvormen. De resultaten van deze aanpak zijn over het algemeen goed.

Wilt u meer weten wat Plexus Uithoorn voor u kan betekenen voor uw gezondheid? Ga dan naar onze contactpagina voor meer informatie.

actueel quicknavigatie
actueel quicknavigatie
nek
schouder
hoofdpijn
rug
knie
diabetes
RSI
Obesitas
actueel quicknavigatie
copyright trans below trans copyright