knie
knie

Blokkeert uw knie? Doet uw knie pijn of is hij net geopereerd? Moet u nog geopereerd worden? Zwikt u er door heen? Allen zijn voorbeelden die aan het knie gewricht kunnen voorkomen. Wat doen wij ermee.

Het kniegewricht is als gewricht tussen de bodem en uw romp aan heel veel krachten onderhevig. Soms bestaat er een duidelijk trauma moment en is er hierdoor schade aan het kniegewricht zelf. Ook kan de knie pijn doen als reactie op problemen in andere delen van het been of in het bekken of de onderrug.

Uw Orthopedisch Manueel Therapeut (OMT -er) en/of Sportfysiotherapeut zal met u de klachtenanalyse maken en onderzoek verrichten. Niet alleen knie wordt beoordeeld. De hele bewegingsketen, dus de aangrenzende gewrichten, maar ook de andere verbindingen die invloed kunnen hebben op uw knieklacht zullen in de beoordeling naar voren komen. Een kink in de kabel kan op langere termijn veel andere klachten veroorzaken. Zo wordt klein probleem een groot probleem. Met een goede analyse is een duurzaam resultaat hoogst waarschijnlijk en heeft u veel meer kwaliteit van het leven.

Na het bespreken van de behandeldoelen is na directe interventie, de voorwaarden scheppen, ook de vraag voor uw medewerking tot gerichte oefentherapie. Zo komen wij tot uw beoogde doel. Mocht de klacht van dien aard zijn dat er specialistisch onderzoek nodig is zullen wij u hierin adviseren en desnoods contact opnemen met collega′s van andere disciplines.

Wilt u meer weten wat Plexus Uithoorn voor u kan betekenen voor uw gezondheid? Ga dan naar onze contactpagina voor meer informatie.

actueel quicknavigatie
actueel quicknavigatie
nek
schouder
hoofdpijn
rug
knie
diabetes
RSI
Obesitas
actueel quicknavigatie
copyright trans below trans copyright