nekklachten
nek

Vanuit de nek kunnen allerlei pijnklachten maar ook hoofdpijn of duizeligheids klachten optreden. De pijnklachten kunnen in de nek/schouderregio voorkomen maar ook tot in de arm of zelfs vingers. Mede omdat de nek een delicaat gebied is maakt Plexus Uithoorn gebruik van specifieke onderzoeks en behandeltechnieken bij nekklachten. Ook wordt behalve de nek zelf er ook duidelijk naar de hele regio gekeken.

Maar al te vaak blijkt de oorsprong van nekklachten zich ergens anders te vinden. Bekend is de borstwervelkolom, het sleutelbeen en het kaakgewricht met zijn bijbehorende spieren. Dankzij up-to-date kennis en een ruime ervaring kunnen de medewerkers van Plexus Uithoorn uitstekend differentiëren waar uw nekpijn vandaan komt en of uw hoofdpijn of duizeligheid vanuit de nek wordt bepaald of elders vandaan. Naast de reguliere fysiotherapie wordt er veelal gebruik gemaakt van manueel therapie. Ook wordt er over het algemeen een specifiek trainingsschema voor de nek opgesteld. Deze kunt u vervolgens onder onze directe begeleiding uitvoeren in de ruime, goed ingerichte fitnesszaal.

Wilt u meer weten wat Plexus Uithoorn voor u kan betekenen voor uw gezondheid? Ga dan naar onze contactpagina voor meer informatie.

actueel quicknavigatie
actueel quicknavigatie
nek
schouder
hoofdpijn
rug
knie
diabetes
RSI
Obesitas
actueel quicknavigatie
copyright trans below trans copyright