schouder
schouder

De schouderregio geeft vaak problemen. Dit komt voor een groot deel door overbelasting en eenzijdige beweging. Bij schouderklachten wordt over het algemeen de pijn aan de voorzijde zijde van de schouder of bovenarm gevoeld maar de oorzaak van deze pijn ligt over het algemeen ergens anders. Bekende kwalen zijn een ontstoken slijmbeurs of een peesontsteking.

De schouder kan alleen goed functioneren als alles rond de schouder beweegt zoals het behoort te bewegen. Zo spelen de bovenste borstwervels en ribben maar ook de spieren rond het schouderblad een grote rol. Om deze reden is de ontstoken slijmbeurs of peesontsteking vaak meer een symptoom dan een diagnose. Bij Plexus Uithoorn wordt altijd de hele schouderregio onderzocht. Verschillende medewerkers van Plexus Uithoorn hebben de laatste jaren specifieke schouder opleidingen gevolgd. Hierdoor zijn wij bekend met de laatste onderzoeksgegevens en wordt gebruik gemaakt van behandelingsmethodes die wetenschappelijk bewezen goed zijn. Deze behandelingen bestaan uit fysiotherapie, manueel therapie maar zeker ook begeleide trainingen in de fitnesszaal.

Wilt u meer weten wat Plexus Uithoorn voor u kan betekenen voor uw gezondheid? Ga dan naar onze contactpagina voor meer informatie.

actueel quicknavigatie
actueel quicknavigatie
nek
schouder
hoofdpijn
rug
knie
diabetes
RSI
Obesitas
actueel quicknavigatie
copyright trans below trans copyright