sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

sportfysiotherapie

De NVFS sportfysiotherapeut houdt mensen in beweging

Het belang van sport en bewegen voor de gezondheid is duidelijk. Dat nog lang niet iedereen voldoende lichamelijk aktief is, is ook bekend. Daarnaast is het zaak om te voorkomen dat mensen die aan sport doen, geblesseerd raken. En als er een blessure is, moet deze zo effectief en efficient mogelijk behandeld wordn. Bovendien wie sport, wil veelal zijn prestatie verbeteren.

De NVFS sportfysiotherapeut is een fysiotherapeut die zich via een post HBO-opleiding sportfysiotherapie heeft gespecialiseerd in sport en sporters. Hij kent de drijfveren van sporters en de drempels die niet sporters moeten nemen, analyseert sportbewegingen en stemt daar zijn behandelingen en adviezen op af. Hij werkt samen met de sporter en diens overige behandelaars en (sport)begeleiders.

De NVFS sportfysiotherapeut heeft als specialismen;
  • behandelen van sportblessures
  • adviseren een begeleiden van het uitoefenen van hun sport
  • primaire en secundaire preventie
  • specifieke deskundigheid voor mensen die weer willen gaan sporten
  • samenwerking met andere deskundigen op gebied van sport, bewegen en gezondheid: huisartsen, sportartsen, sportorthopeden, sportdietisten, manueel therapeuten etc

Wilt u meer weten wat Plexus Uithoorn voor u kan betekenen voor uw gezondheid? Ga dan naar onze contactpagina voor meer informatie.

actueel quicknavigatie
actueel quicknavigatie
nek
schouder
hoofdpijn
rug
knie
diabetes
RSI
Obesitas
actueel quicknavigatie
copyright trans below trans copyright