0297 - 53 27 49

info@plexusuithoorn.nl

Vergoedingen

Vergoedingen

Plexus Uithoorn is sinds jaren een Pluspraktijk en heeft hierdoor ook met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. De aanvullende verzekering vergoedt de behandelingen voor fysiotherapie, manuele therapie en oefentherapie. Afhankelijk van het type polis bij uw zorgverzekeraar wordt er een aantal behandelingen of een bepaald bedrag vergoed voor fysiotherapie, manuele therapie en/of oefentherapie.

Check eerst zelf goed uw polis, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

 

Chronische lijst

Sommige aandoeningen vallen onder de chronische lijst. Hiervoor gelden andere regels bij zorgverzekeraars. Niet iedereen en niet alle aandoeningen komen hiervoor in aanmerking. Check dit dan ook bij uw verzekering.

Voorbeelden van de chronische lijst zijn bijvoorbeeld een voorste kruisband operatie of een frozen shoulder. Hiervoor is wel een verwijzing van een specialist nodig.

Vanaf de 21e behandeling wordt er vergoed uit uw basisverzekering. De eersteĀ 20 behandeling moet u zelf betalen, of kan deels vergoed worden uit uw aanvullende verzekering. Dit heeft te allen tijde effect op uw eigen risico. Informeer dit bij uw zorgverzekeraar.

Plexus Uithoorn | info@plexusuithoorn.nl | 0297 - 53 27 49